• Pusa sikaleti tomai masani

Va'ai Va'ai ma le Si'osi'omaga Fa'aaafia Fa'atekonolosi Fa'auma Sikaleti UK

O le faagasologa o le afifiina o oloa o le a aafia i le tau ma le siosiomaga. Ona o le ta'amilosaga va'aiga oUKpusa sikaleti 'oloa e matua'i fesuisuia'i tusa lava po'o le va'aiga fa'aitulagi ma tulaga tau le si'osi'omaga. E manaʻomia e le au faʻainisinia faʻapipiʻi ona malamalama i tulafono suiga o tulaga tau le siosiomaga, suʻesuʻe le aʻafiaga o tulaga tau le siosiomaga i luga o le faʻatinoga ma le lelei o afifi, ma tuʻuina atu puipuiga talafeagai ina ia mafai ai e le afifiina ona faʻafetaui manaoga o le afifiina o oloa i totonu o se vaitaimi e teu ai poʻo le ola faʻamau. , ma fa'aitiitia le fa'agasologa o le ta'amilosaga gau i totonu.

 pusa sikaleti

O a'afiaga ole tauUK sikaleti afifi tekinolosi faasino i tulaga tau, lea e masani ona aofia ai le vevela, susu, timu ma le kiona, matagi ma le la, ma isi.

1. Matatā

O se aofaiga faʻaletino e faʻaalia ai le maualuga o le vevela ma le malulu o le siosiomaga, e taʻua o le vevela o le ea. O le vevela i totonu o le ea e masani lava ona faasino i le vevela e matauina e le nofoaga o le tau, o lona uiga, o le vevela o le ea i le maualuga o le 2 mita mai le eleele, e aunoa ma le susulu o le la ma le lelei o le taamilosaga o le ea.

 pusa sikaleti

O le Latitu o le mafuaaga autu lea o suiga o le vevela i nofoaga eseese, sosoo ai ma laufanua ma maualuga. O lo tatou atunuu o loʻo i ai le tele o teritori, ma le tele o eseesega i le maualuga ma le tau i itulagi eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le maualuga o le vevela i le Turpan Basin na oʻo i le 48°C, ae o Mohe, Heilongjiang, na oʻo i le vevela e maualalo ifo i lalo ole 50°C. O le itu i sasa'e o lo'o iai sone teropika, subtropical, mafanafana, malulu ma isi sone tau mai saute i matu. I luga o le Qinghai-Tibet Plateau, o loʻo i ai sone maualuga o nuʻu mauga ma sone tau malulu i le tausaga atoa. O le vevela i luga o le fogaeleele e iai suiga i le aso ma le tausaga, lea e mafua ai ona i ai suiga o le ea i aso ma tausaga. O lenei suiga e fa'ata'amilomilo ma e mafua mai i suiga i le tala o tupe fa'aleeleele.

 pusa sikaleti

O le vevela o aso uma e iai le maualuga ma le laʻititi o le tau. O le vevela aupito maualalo e tupu ile latalata ile oso a'e o le la. Pe a mavae le oso aʻe o le la, e faasolosolo ona oso aʻe le ea, e oʻo atu i le tau maualuga i le va o le 14 ma le 15 i le aoauli, ona paʻu malie lea seia oso aʻe le la. O le eseesega i le va o le maualuga o le vevela ma le maualalo o le vevela i le ao ma le po e taʻua o le vevela o le aso, lea e fesoʻotaʻi ma latitude, vaitau, topography, mea i luga o le fogaeleele, tulaga o le tau ma le maualuga.

 pusa sikaleti

O le suiga faaletausaga i le vevela e iai foʻi le maualuga o le tau ma le tau maualalo (sei vagana ai nofoaga lata ane i le ekueta). O le maualuga o le vevela o le tausaga e tupu i le taumafanafana, tele ia Iulai i luga o le motu tele ma Aukuso i luga o le sami. O le pito maualalo o le vevela e tupu i le taumalulu, tele ia Ianuari i luga o le motu tele ma Fepuari i luga o le sami. O le eseesega i le va o le averesi o le vevela o le masina sili ona vevela ma le averesi o le vevela o le masina sili ona malulu i totonu o le tausaga ua taʻua o le vevela faaletausaga. E fa'apena fo'i, o lona tele e feso'ota'i fo'i ma mea e pei ole latitude, topography, fanua, tulaga tau ma le maualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le teropika, o le averesi o le vevela faaletausaga i luga o le konetineta e mafai ona oʻo i le 20°C, ae o le gataifale e tusa ma le 5°C, ma e le tele le tau vevela faaletausaga. O le ta'i tausaga e matua tele lava i le sone mālūlū, ma fa'atupula'ia i le fa'ateleina o le latitu ma le loloto i uta. Ole ta'i tausaga ile gataifale e tusa ma le 15°C, aʻo i luga o le konetineta e mafai ona oʻo i le 50 ~ 60°C.

O suiga i aso uma i le vevela o le a i ai se aafiaga i le lelei o le afifiina. I nofoaga matutu matutu ma le tele o suiga o le aso, o le vevela o le aso e mafai ona latalata ile 30°C i totonu ole 8 itula mai i luma ile oso a'e o le la. O le tele o eseesega o le vevela i aso ta'itasi e ono mafua ai suiga ogaoga o le susū i totonu o afifi tapuni.

 pusa sikaleti

O galuega autu o le afifiina o meaʻai o le puipuia lea o meaʻai mai le faʻaleagaina i le siosiomaga faʻasalalau, faʻamautinoa le lelei, puipuia o meaʻai mai le faʻaleagaina e microorganisms ma palapala, faʻaogaina masini ma masini faʻapipiʻi e faʻaleleia ai le gaosiga lelei, faʻaleleia atili le gaosiga, ma faʻaleleia ma faʻaleleia meaʻai. ta'amilosaga. ma pulega pisinisi ina ia siitia le tau o oloa o taumafa. I lenei tulaga, o le afifiina o meaʻai e faʻaaogaina se faasologa o tekinolosi fou ma faiga, e aofia ai le toe faʻafoʻiina o ato faʻapipiʻiina meaʻai tekonolosi, tekonolosi meaʻai vave-aisa, tausia fou.UK sikaleti afifi tekinolosi, tekinolosi afifi aseptic, ma isi. Ave le afifi aseptic o fualaau suamalie inu e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le a matou auʻiliʻili le faʻagasologa o le faʻatulagaina o tulafono faʻapipiʻiina o mea inu meainu 1. Uiga o meainu suamalie ma manaoga faʻapitoa mo le afifiina

O le sua e faia mai fua eseese, e eseese i le tuufaatasiga ma meatotino. O mea autu e fesoʻotaʻi ma le afifiina o le acidity, enzymes, vitamini C, lanu ma le manogi o le sua.

O fuala'au 'aina uma ma sua o lo'o i ai vaila'au fa'aola i tulaga eseese. O vaila'au fa'aletino e mafai ona faatumauina le manogi uiga ese o fualaau 'aina, maua ai e tagata le tofo fiafia, ma e aoga mo le soifua maloloina o tagata. O le mea lea, o tulaga fa'apipi'i e le gata e tatau ona puipuia ai vaila'au oona i sua o fualaau 'aina, ae ia taofia ai fo'i le fa'atupuina o vaila'au fa'aola. Le a'afiaga ole a'a ile afifiina. Le pH o mea'ai sua suamaliepusa sikaleti uk e masani lava i lalo ole 4.5. E le ola siama i lalo o tulaga masani. O le leaga o le sua o fualaau aina e mafua mai i le fefete ma le pala. I le vevela o le potu, o le sua mata e faʻaleagaina ona o le faʻafefeteina o le ava malosi, lea e mafua ai le faʻafefe o le ava malosi ma fualaau aina ona o le fefete poʻo le faʻafefeteina i luga o le fogaeleele. Ina ia puipuia le pala, e tatau ona vave fa'amama i le vevela maualuga

O lona uiga, fa'aaoga se ipu po'o se mea e fa'afefe ai le vevela e fa'avevela ai le sua i le 110°C ma teu mo le 15 sekone, pe faamama ma faʻaopopo mea faʻasao e aveese ai le sua or taofia aafiaga leaga o le fefete. Vitamin C i le sua e faigofie ona leiloa, aemaise lava i totonu o pusa uʻamea e leaga le uʻamea, kopa poʻo le apa. Ona o le i ai o ion uamea, o le vitamini C e faigofie ona faʻamaʻiina. O le mea lea, o le kuka vave e mafai ona faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le ascorbic acid oxidase. , faʻaitiitia le faʻamaʻiina o le faʻamaʻi ma puipuia le vaitamini C. O le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina o le ea ma le faʻamalama ma le teuina i le vevela maualalo o le a faʻaitiitia ai le leiloa o le vaitamini C. O le faʻaopopoina o se aofaiga o le sulfite i le taimi o le tuʻuina e iai foi se puipuiga i le vaitamini C. 2.

Fuafuaga ole atigipusa aseptic mo le sua O mea'ai sua e vave fa'amama i le vevela maualuga, ona fa'aitiitia ai lea o le vevela i le 20-30°C e fa'amalieina mana'oga mo'omia. Aseptic afifiina o fualaau aina suamalie o se faiga afifiina e tuʻu ai sua mama, atigi pusa ma afifiina mea fesoasoani i totonu o se siosiomaga mama, ma faʻaogaina se masini faʻatumu aseptic e faʻatumu ma faʻamaufaʻailoga.

O pusa faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina i le afifi aseptic e aofia ai ipu, atigipusa, ato, paelo, ma isi mea, ma o mea faʻapipiʻi o le tele o ata tuʻufaʻatasia. Le lelei opusa sikaleti uk katuni e faia i ata tu'ufa'atasi e na'o le 8% o fagu tioata o le voluma tutusa. E le gata ina maualalo le tau, ae faʻaitiitia foi otaota, lea e faʻaleleia ai le puipuiga o le siosiomaga.

O le faʻatulagaina ma le faʻaalia o le ata o le pusa faʻapipiʻi aseptic o loʻo faʻaalia i le Ata 8-4. O mea o le pusa o se ata tifaga tu'ufa'atasi, lea e aofia ai le ono laulau o mea, e ta'ua polyethylene / pepa / polyethylene / alumini pepa / polyethylene / polyethylene Composite Mea, lea e 75% o pepa, 20% o le polyethylene, ma le 5 totoe. % o le alumini pepa.

O le lomitusi fa'akomepiuta, fa'apipi'iina meafaitino, tipiina ma le fa'alili o le pepa pito i fafo o le pusa fa'apipi'i e fa'amae'a uma e le au gaosi oloa ma tu'uina atu i le fale gaosi oloa i le lola. O le sterile foliga masani pilikiUK sikaleti afifi katoni i luga o le maketi o loʻo i ai le malosi o le 250mL, ma o ona fua o loʻo faʻaalia i le Ata 8-4(b). O le laina malo i le ata o loʻo faʻatusalia ai le laina tipi, o le laina togitogi o loʻo faʻatusalia ai le laina faʻapipiʻi o le gauga i totonu, ma o le laina togitogi e faʻatusalia ai le laina faʻapipiʻi o le gauga pito i fafo. O lo'o fa'apipi'i mea e momoli atu i le fale gaosi mea e teu ai e tusa ma le 800mm le lautele ma le umi e tusa ma le 800m. E tusa ma le 5,000 pusa piliki fa'apipi'i fa'apipi'i aseptic e 250m e mafai ona gaosia.

O fualaau ose oloa faapitoa e aafia ai le ola ma le saogalemu o le tagata, o lea e tatau ai ona gaosia i se tulaga maualuga ina ia mautinoa ai lo latou aoga. O le saogalemu e tulaga lelei. O le Good Manufacturing Practice (GMP) mo vailaʻau na faʻatulagaina e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (W0) o le faʻatinoina lea o pulega lelei atoatoa i le gaosiga o vailaʻau, e pei o le puleaina o mea mataʻutia, aofaʻi ma le tuʻuina atu mulimuli, e aofia ai le faʻapipiʻiina o faiga faʻaogaina o vailaʻau. falegaosimea. O loʻo iai tulafono faʻatonutonu manino i luga o le nofoaga, tagata faigaluega o loʻo galulue i le afifiina ma lesikaleti ukafifiina koneteina, mea fa'apipi'i, mea fa'apipi'i, fa'ailoga fa'ailoga, ma isi. I se faapuupuuga, e tatau ona saogalemu ma faatuatuaina le afifiina o vailaau. Lelei puipuiga. Faigofie ona fa'agaioiga. Fa'alauiloa le fa'atauga, fa'ataugofie, faigofie ona fa'aoga, fa'asalalau fa'amatalaga ma isi galuega

 pusa sikaleti

1.Uk sikaleti packaging manaoga mo vailaau eseese.

E tele ituaiga vailaʻau, ma o manaʻoga faʻapitoa mo le afifiina e aofia ai le 1) Le aʻafiaga o mea mai fafo i foliga o fagu vailaʻau. O vaila'au e matua'i a'afia i a'afiaga o le tino, vaila'au, microbial ma le tau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ea ma le faʻalagolago i saimini. E faigofie ona faʻamaʻi ma mafua ai le faʻamaʻi, e faigofie ona pala ma suia lanu pe a faʻaalia i le malamalama, pala ma faʻaleagaina pe a faʻaalia i le susu, ma faigofie ona faʻafefe ma faʻamalulu pe a faʻaalia i le vevela, ma mafua ai ona leiloa le aoga o le vailaʻau. O nisi taimi, nai lo le togafitia o le maʻi, e mafai ona mafua ai maʻi ma lamatia ai le saogalemu o le ola. o lea. E tusa lava po o le a le foliga, fausaga, mamanu teuteu ma le filifilia o mea faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina o vailaʻau, o le mea muamua e mafaufau i ai o lona puipuiga, o lona uiga, tausia le aoga o vailaʻau. Ole umi ole aoga ole vaila'au e 2 tausaga, ma o nisi e mafai ona o'o atu ile 3 tausaga. O le mea lea, o le afifiina e tatau foi ona faʻamautinoa o mea o loʻo i totonu o vailaʻau e mautu i le taimi o le aoga ma o le a le faʻaleagaina. Eseese ituaiga fua o vaila'au e fa'aleagaina i auala eseese. O vaila'au malosi e pei o papa ma pauta e faigofie ile susu. A suia le vevela ma le susū, o le a faasolosolo malie ona suia o latou foliga ma uiga lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, a maeʻa ona susū le paʻu o loʻo ufiufi suka, o le a faʻafefe le pito i luga ma o le a faʻaalia i le taimi. O ta'eta'ei o le a fa'aitiitia ai mea o lo'o i totonu o mea autu o le vaila'au ma fa'aitiitia lona aoga. O le isi faʻataʻitaʻiga o le pipii o mea faʻapitoa o paʻu ma granules pe a uma ona susu, lea e faʻaitiitia ai foi le aoga ma le lelei o vailaʻau. Suavai poʻo tui ma isi vailaʻau e le faʻafefe i le susu, ae e faigofie ona faʻamaʻi pe a faʻafesoʻotaʻi ma le ea, lea o le a suia ai foi vaega autu o vailaʻau ma mafua ai le faʻaleagaina. Po'o timuga: O nisi vaila'au e faigofie ona pisia i siama, li'o, ma sigi ma fa'aleagaina, e mou atu atoatoa lo latou aoga ma avea ma oloa fa'atauva'a.

 pusa sikaleti

O vailaʻau viscous e pei o vailaʻau faʻamalulu o le a faʻamaluluina, pe oʻo i le faʻamaʻiina ma suiga lanu i lalo o suiga o le vevela ma le malamalama. 2 Mea e mana'omia ile afifiina o vaila'au. Muamua lava, o le tulaga o le mafaufau o le tagata maʻi ma manaoga e tatau ona mafaufau i ai, ma ia lava faʻamatalaga e tatau ona aofia ai ina ia mafai ai e tagata faʻatau ona malamalama i mea aoga ma le gaosiga o le vailaʻau, lona aoga tonu i le maʻi, ma le auala e ave ai. O le mamanu e tatau ona atagia ai se lagona o le saogalemu ma le faʻatuatuaina ma e tatau ona faigofie ona faʻaoga, ave ma teuina. E tatau fo'i ona manatu e fa'amalieina le fa'apipi'iina o masini e fa'aleleia atili ai le gaosiga. O le Siata 8-6 o lo'o fa'aalia ai le fa'avasegaina o fuala'au vaila'au ma pepa fa'apipi'i o lo'o fa'aaogaina mo fa'amatalaga.

1710378630186

2. Fuafuaga o vailaauUK sikaleti afifigaluega puipui.

Faʻavae i luga o le siosiomaga faʻasalalau vailaʻau, e pei o le vevela, susu, okesene, malamalama, ma isi, faʻapea foʻi ma uiga o vailaʻau vailaʻau, faiga faʻapipiʻi talafeagai ma mea e tatau ona filifilia mo le mamanu faʻapipiʻi puipuia. Mo vailaʻau e faigofie ona aʻafia i le susu, e tatau ona faʻaogaina mea e teu ai le susu.

 pusa sikaleti

O le tufatufaga o le susū fete'ena'i i luga o le fogaeleele e suia i le latitu. Mai le ekueta e latalata i le ogatotonu o latitu (pe tusa ma le 35°), e fa'aitiitia le susū fa'atasi i le fa'ateleina o latitu. Pe a suia mai le latitu ogatotonu i le latitu maualuga, a'o faasolosolo malie le fa'aitiitia o le vevela, e fa'atupula'ia le susū fa'atatau i le fa'ateleina o latitu.

O le itu i saute o le Vaitafe o Yangtze i loʻu atunuu e matuaʻi susū, faatasi ai ma le fua faatatau faaletausaga o le susū o le 70% i le 80% ma le maualuga o le susu o le 1.6 i le 2.4kPa; ole aofa'i fa'aputu ole taimi ole susū fa'aletausaga i luga atu ole 80% e 50% ole aofa'i o itula fa'aletausaga. O itula e 90% susū e sili atu nai lo le 25% o le tausaga. Ole fua fa'aletausaga ole susū fa'atatau ile Yellow River Basin e 70%, ma ole susū atoatoa ole 1.2kPa; Sasa'e Sasa'e Saina

Ole fua fa'aletausaga ole susū i totonu ole eria e 70%, ma ole susū atoatoa ole na'o le 0.8kPa.

pusa sikaleti


Taimi meli: Iuni-05-2024
//