• Pusa sikaleti tomai masani

Shenzhen Packaging Exhibition: Tulaga o le atinaʻeina o fale gaosi oloa ile 2024

Shenzhen Packaging Exhibition e malamalama o le afifiina e faasino i le faagasologa o le tuʻuina o oloa poʻo mea i totonu o pusa talafeagai, ato faʻapipiʻi, pusa, fagu, ma isi, faʻamoemoe e ausia le tele o faʻamoemoega.pusa sikaleti cannabis e pei o le puipuiga, felauaiga, fa'aaliga, ma fa'atau. O le galuega autu o le afifiina o le faʻamautinoaina o le faʻamaoni ma le saogalemu o oloa ma aloese mai le faʻaleagaina poʻo le faʻaleagaina i le taimi o felauaiga ma le teuina. I le taimi lava e tasi, o le afifiina o se auala taua foi e tuʻuina atu ai faʻamatalaga o oloa ma manatu faʻailoga i tagata faʻatau, fesoasoani i le faʻaleleia o le maketi ma le tauvaga o oloa.

Le mamanu ma meafaitino filifilia opusa sikaleti cannabis afifiina e fetuutuunai ma eseese e fetaui ma uiga oloa eseese ma manaoga maketi. Faʻalagolago i mea e faʻaaogaina, e mafai ona vaevaeina le afifiina i pepa faʻapipiʻi, afifi palasitika, afifi uʻamea, afifi tioata, faʻapipiʻi fiber, ma isi mea taʻitasi e iai ona lava tulaga faʻapitoa ma faʻaoga, e pei o pepa faʻapipiʻi e faʻafeiloaʻi le siosiomaga ma taugofie, afifiina palasitika e le susu ma umi, afifi uʻamea e faʻamalosi ma matagofie, afifi tioata e manino ma maualuga, ma isi.

E mafai fo'i ona fa'avasega le fa'aputuga e fa'atatau i le fa'aogaina, e aofia ai le fa'apipi'iina o tagata fa'atau, afifiina o fale gaosimea ma le afifiina o felauaiga. O le afifiina o oloa fa'atau e fa'atatau i le matagofie ma le lalelei e faatosina mai ai tagata fa'atau e fa'atau; fa'apipi'i fa'apisinisi e fa'amamafa ai le puipuiga ma le fa'atinoga e fa'amautinoa ai le saogalemu o oloa i le taimi o le gaosiga o gaosiga; a'o fa'apipi'i felauaiga e taula'i i le tumau ma le fa'afaigofie e fa'afaigofie ai le felauaiga mamao o oloa. Saogalemu taunuu i le mea e taunuu i ai i le taimi o felauaiga.

1710378773958

Shenzhen Packaging Exhibition e malamalama i lena meapusa sikaleti cannabis afifiina e le gata o se meafaigaluega mo le puipuiga o oloa ma felauaiga, ae o se auala taua foi o le fausiaina ma le maketiina. E ala i le faʻaeteete ma le faʻaogaina o le faʻaogaina, e mafai ona faʻateleina le tau faʻaopoopo o oloa, faʻaleleia le manaʻoga o tagata faʻatau e faʻatau, ma faʻamalosia malosi i le atinaʻeina gafataulimaina o pisinisi. O le fale gaosi oloa o se fanua lautele ma eseese, e aofia ai le tele o itu mai le gaosiga o meafaitino,pusa sikaleti cannabis mamanu afifiina, gaosiga ma le faagasologa i le faatauina atu ma logistics. Faatasi ai ma le atinaʻeina o le tamaoaiga o le lalolagi ma le suia o manaʻoga o tagata faʻatau, o loʻo faʻaalia e le faʻapipiʻiina o pisinisi le vave faʻafouina ma suiga.

O le pito i luga ole filifili alamanuia afifi e masani ona aofia ai le tuʻuina atu o mea mataʻutia, e aofia ai pepa, palasitika palasitika, pepa uʻamea, tioata ma mea eseese fiber. O nei mea mata'utia o lo'o i ai se sao taua i le gaosiga o pusa.

Shenzhen Packaging Exhibition na aʻoaʻoina ai o faʻaoga pito i lalo o le fale faʻapipiʻi e matua lautele lava, e aofia ai le tele o pisinisi e pei o meaʻai ma meainu, meafale fale, mea faʻatau eletise, e-commerce logistics, masini ma meafaigaluega, vailaʻau vailaʻau, vailaʻau i aso uma, ma vailaʻau ma le soifua maloloina. oloa. I totonu o nei alamanuia, o le afifiina e le gata o se auala taua e puipuia ai oloa ma faʻaleleia le faʻatau atu o oloa, ae faʻapea foʻi ona aʻafia saʻo ai foliga faʻailoga ma maketi faatauva o oloa.

Aemaise lava i le gaosiga o pepa, o ana pisinisi i lalo e matua eseese lava, e aofia ai toetoe lava o vaega uma e pei o meaʻai ma meainu, mea faigaluega a le fale, mea tau eletise, e-commerce logistics, masini ma meafaigaluega, vailaʻau, vailaʻau i aso uma, vailaʻau ma le soifua maloloina. O lo'o fa'aalia ai o le afifiina e iai sona sao taua i pisinisi ma le olaga i aso faisoo.

afifiina e tetee tamaiti

Tulaga atinae opusa sikaleti cannabis fale gaosi oloa

O pisinisi fa'apipi'i a Saina e malosi le mana'oga fa'aagafesootai ma o ana mea fa'asaienisi ma fa'atekonolosi o lo'o fa'ateleina i lea tausaga ma lea tausaga. Ua avea ma vaega taua ma le taua o le tamaoaiga o le atunuu. Faatasi ai ma le fesiitaiga o le gaosiga o le lalolagi ma fale gaosi oloa ma le lagolago malosi mai le setete, o le numera o atinaʻe i totonu o loʻu atunuʻu o loʻo faʻapipiʻiina pisinisi o loʻo faʻatupulaia pea. E tusa ai ma faʻamaumauga lata mai, o le numera o kamupani faʻapipiʻi i luga aʻe o le lapopoa i loʻu atunuu o le a oʻo atu i le 9,860 i le 2022, o se faʻaopoopoga o le 1,029 faʻatusatusa i le 2021.

I tulaga o tupe maua faʻagaioiga, o pisinisi faʻapipiʻi a loʻu atunuʻu i luga aʻe o le tele na faʻatulagaina na maua ai tupe maua o le 1,229.334 piliona yuan i le 2022, o se siitaga o le 25.153 piliona yuan pe a faʻatusatusa i le 2021. I tulaga o vaega o alamanuia, afifi pepa ma ata palasitika afifiina o loʻo nofoia le tele o sea maketi. e tusa ma le 31.09%. Ona soso'o ai lea ma le pisinisi pusa pepa ma pepa pepa, e tusa ma le 24.77%. E le gata i lea, o pusa faʻapipiʻi palasitika ma atigipusa, pusa uʻamea faʻapipiʻi ma meafaitino, meafaigaluega faʻapitoa mo le gaosiga o palasitika, pusa tioata faʻapipiʻi, oloa gaʻo ma isi oloa fafie o loʻo i ai foi se vaega o maketi.

1710378630186

I le tulaga o tupe mama, i le 2022, o loʻu atunuʻu o loʻo faʻapipiʻiina atinaʻe i luga aʻe o le lapopoa na maua ai le aofaʻi o tupe mama e 63.107 piliona yuan. Faatasi ai ma i latou, o le pisinisi ata tifaga palasitika o loʻo i ai le maualuga o tupe mama, e oʻo atu i le 33.91%. Pepa ma koneteina pepa, pusa palasitika pusa ma koneteina, meafaigaluega faʻapitoa mo le gaosiga o palasitika, pusa uʻamea ma mea faʻapipiʻi, ma pusa tioata faʻapipiʻi e faʻatatau foi mo se vaega o tupe mama.

I tulaga tau fefa'ataua'iga i fafo, o lo'o tumau pea le fa'asili o lo'u atunu'u. Mai ia Ianuari ia Tesema 2022, o le aofa'i o oloa auina atu i fafo a le atunu'u o lo'o fa'aputuina oloa e US$55.252 piliona, o se si'itaga i lea tausaga ma lea tausaga e 12.85%; o lona aofa'iga fa'aulufale mai e US$14.111 piliona, ose fa'aitiitiga i lea tausaga ma lea tausaga e 15.05%. I tulaga o oloa auina atu i fafo, o pusa palasitika o le ituaiga oloa auina atu i fafo a loʻu atunuu, e tusa ma le 65.91%. I le tulaga o oloa faaulufale mai, o lo'o i ai fo'i le tulaga iloga o afifi palasitika, e tusa ma le 90.13% o le tau fa'aulufale mai.

04

Mai le va'aiga o fa'asoa fa'afanua i le Shenzhenpusa sikaleti cannabis Faʻaaliga Faʻasalalau, o itumalo faʻatau atu o loʻu atunuu i le 2022 o Guangdong Province, Zhejiang Province ma Jiangsu Province, e tusa ma le 26.40%, 21.01% ma le 11.90% o le tau faʻatau atu. E tusa ai ma oloa faaulufale mai, o Jiangsu, Guangdong, ma Shanghai o itumalo autu ia e faaulufale mai i totonu o fale gaosi oloa a loʻu atunuu, e tusa ma le 29.04%, 24.10%, ma le 18.76% o le tau o oloa faaulufale mai. O pisinisi afifi i nei vaega ua vave ona atiaʻe ma o loʻo faʻagaoioia fefaʻatauaʻiga i fafo, ma faia ai sao taua i le atinaʻeina atoa o fale gaosi oloa a loʻu atunuu.

Fa'ata'ita'iga fa'atauva'a o pisinisi fa'apipi'i

Ona o le saoasaoa o le tuputupu a'e o le tamaoaiga o lo'u atunuu, ua ausia ai foi e le alamanuia afifiina le tele o le alualu i luma. O le tele o le gafatia o maketi ma le si'osi'omaga o le atina'e maualuga ua tosina mai ai le tele o atina'e ta'uta'ua i totonu ma fafo ma tupe tumaoti. O kamupani fa'apipi'i tetele e sili atu ona fa'atauva ona o lo latou tamaoaiga o fua i le fa'atauina o meafaitino mata, gaosiga ma fa'atauga, ma fa'agasolo malie ona nofoia sea maketi. I le taimi lava e tasi, a'o fa'atupula'ia tulaga mana'omia mo le puipuiga o le si'osi'omaga, o lo'o fa'aleleia pea le tekonolosi ma meafaitino i totonu o le fale fa'apipi'i, ma mafua ai ona fa'asolosolo malie le alu ese o nisi o kamupani mai le maketi. Aemaise mo kamupani lisiina, e faigofie atu mo i latou ona maua se fesoasoani tau tupe maualalo mo le faʻalauteleina o pisinisi.

Shenzhen Packaging Exhibition na iloa ai i tausaga talu ai nei, ua avea le pepa kraft ma pepa o filifiliga i le tele o vaega ona o lona malosi maualuga, agavaʻa ma le maualalo o aʻafiaga i le siosiomaga. O le mea moni, o se tasi o ona uiga autu o le 100% toe faʻaaogaina ma faʻafeiloaʻi le siosiomaga.

pusa sikaleti fa'atau sikaleti (5)

O le a le pepa kraft

O le Shenzhen Packaging Exhibition na aʻoaʻoina ai o le pepa kraft o se pepa poʻo se pepa malo e gaosia mai le pulupulu vailaʻau na gaosia e le faiga o pepa kraft. Ona o le kraft pulp process, o le ulua'i pepa kraft e ma'a'a'a, e tete'e vai, e tete'e loimata, ma e lanu samasama-enaena.

O le pulupulu o le Kraft e sili atu le pogisa nai lo isi pulupulu laupapa, ae e mafai ona faʻamalama e maua ai se pulu paʻepaʻe. O lo'o fa'aogaina le pulupulu kraft atoatoa i le gaosiga o pepa maualuga e taua tele le malosi, pa'epa'e ma le tetee i le samasama.

pusa sukalati afifi

Le eseesega i le va o pepa kraft ma pepa masani:

Atonu e fai mai nisi, ua na o le pepa, o le a le mea e sili ona taua i ai? I se faaupuga faigofie, o pepa kraft e malosi atu.

Ona o le faiga o pepa kraft lea na ta'ua muamua, e tele atu fafie e aveese mai le pulupulu pepa kraft, ma totoe ai le tele o alava i tua, e maua ai i le pepa ona mea e mafai ona masaesae ma tumau.

O le pepa kraft lanu muamua e masani ona sili atu le porous nai lo pepa masani, lea e sili atu ona leaga lona aafiaga lomitusi, ae e fetaui lelei mo nisi faiga faʻapitoa, e pei o le embossing poʻo le vevela.

O le talafaasolopito ma le gaosiga o le gaosiga o pepa kraft

Shenzhen Packaging Exhibition na iloa ai o le pepa kraft o se mea e masani ona faʻaogaina ai mea e teu ai ma e faʻaigoaina i le faiga o le pulping pepa kraft. O le faiga pepa kraft na fatuina e Carl F. Dahl i Danzig, Prussia, Siamani i le 1879. O lona igoa e sau mai le Siamani: "Kraft" o lona uiga o le malosi poʻo le malosi.

O mea fa'avae mo le faia o le pulupulu kraft o alava laupapa, vai, vaila'au ma le vevela. Kraft pulp e faia e ala i le faʻafefiloi o alava laupapa ma se vaifofo o le suka ma le sodium sulfide ma kuka i totonu o se faʻamaʻi.

O le pulupulu e alu i le gaosiga o gaioiga ma faʻatonuga faʻagasologa e pei o le fufui, kuka, faʻamaʻaina o le pulupulu, sasa, sizing, paʻepaʻe, faʻamamāina, suʻega, faʻapipiʻiina, faʻamago ma oomiina, faʻamago, kalena, ma le faʻamalo, ma iu ai ina gaosia pepa kraft.

4

Fa'aogaina o pepa kraft i totonupusa sikaleti cannabis afifiina

I aso nei, o le pepa kraft e masani ona faʻaaogaina mo pusa faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma pepa palasitika e leai se lamatiaga o loʻo faʻaaogaina i taga pepa e pei o sima, meaʻai, vailaʻau, oloa faʻatau, taga falaoamata, ma isi.

Ona o le umi ma le aoga o le pepa kraft, e sili ona lauiloa pusa faʻapipiʻi i totonu o pisinisi faʻapitoa. E mafai ona puipuia lelei e pusa oloa ma mafai ona tatalia tulaga faigata o felauaiga. E le gata i lea, o le tau ma le tau e fetaui lelei ma le atinaʻeina o kamupani.

Shenzhen Packaging Exhibition na aʻoaʻoina ai o pusa pepa kraft e masani ona faʻaaogaina e kamupani e ausia ai sini tau atinaʻe gafataulimaina, ma faʻaalia manino ai le puipuiga o le siosiomaga e ala i foliga manino ma foliga muamua o pepa kraft enaena. O le pepa kraft e matua'i fa'aogaina ma e ofoina atu le tele o fa'ailoga fou i totonu o fale gaosi oloa i aso nei.

02

E masani lava o le a matou filifilia ata tifaga e afifi ai le oloa

O le lelei o le afifi o le pa'u o le fa'ate'ia ma le fa'asaoina o mea. Aemaise lava i le taimi o le taulimaina ma le felauaiga o mea, o le faʻaaogaina o le afifi afifi e faʻapipiʻi ai mea e mafai ona puipuia lelei aitema ma aloese mai le faʻalavelave ma le faʻaleagaina. I le taimi nei, o nisi o galuega taulima, taʻavale poʻo taavale afi afi o le a filifilia ata tifaga e afifi ma felauaiga oloa, lea e le gata e taugofie ma faigofie, ae mafai foi ona puipuia lelei oloa.

O le ata tifaga e faia i mea resini. O le vaeluagalemu o le ata tifaga e tumu i le ea, o lea o le a tatou iloa ai o le ata tifaga e matua malamalama ma e lelei le elasticity. O le mea lea, o le ata tifaga e lelei le faʻaogaina o le ea. E le gata i lea, o le ata tifaga e iai foʻi uiga mataʻina o le anti-corrosion ma le susu. E mafua ona o lona fausaga tulaga ese ma mea e le mafai ai e le ata tifaga ona mitiia le susu ma o loʻo i ai ni mea e faʻamaonia ai le susu. E le gata i lea, e mafai foi e le ata pu'upu'u ona puipuia lelei le pala i nisi o fa'asalalauga fa'alaua'itele acid ma alkali, e pei o nisi mea fa'aeletoroni, mea fa'alogo-va'aia po'o nisi mea Fa'alelei e mafai ona fa'apipi'iina ma afifi afifi e puipuia lelei ai.

Shenzhenpusa sikaleti cannabisFaʻaaliga Faʻapipiʻi na aʻoaʻoina e faapea, mulimuli ane, o le ata tifaga e iai foʻi mea lelei faʻafefe leo, o lea i le taimi o le felauaiga o nisi mea tetele, o le faʻaogaina o le ata tifaga e mafai ona faia se matafaioi faʻafefe leo, aemaise lava mo nisi mea e feaveaʻi i le taumafanafana, le faʻaaogaina o ata tifaga. e fetaui lelei le afifiina.

E leai se lanu, e leai se manogi ma e le oona. E le gata o loʻo i ai se faʻatinoga lelei ma faʻamanuiaga, ae e mafai foi ona faʻapipiʻiina i lapopoa eseese ma foliga e tusa ai ma o tatou manaʻoga e faʻafetaui ai le tele o faʻataʻitaʻiga faʻaoga ma manaʻoga faʻaoga.

pusa sikaleti

Le eseesega i le va o le ata tifaga ma le ata tifaga

Shenzhen Packaging Exhibition na aʻoaʻoina ai o le vaega muamua o le lapoʻa o le pulu pe a uma le tau. Ina ua uma lepusa sikaleti cannabisua fa'atuputeleina le pa'u, o pupuni ua fai e fai si la'ititi ma e tuto'atasi pupuni ta'itasi. O tulaga iinei e le puipuia pe a pa le pulu. E ese le pa'u o le Kalabasa. O puaa na fa'atupu pe a uma ona fa'a'a'a'a le ata o le kiona e lapo'a, ma sili atu le kesi e mafai ona tatalia le tele o a'afiaga ma puipuia ai le oloa. I le taimi lava e tasi, o loʻo fesoʻotaʻi faʻasologa o pulu o le ata tifaga. Afai e oomi le pulu ma fa'aleagaina e se malosi tele o le a'afiaga, o le kesi o lo'o i totonu o le pa'u o le a oomi i luga o isi pulu e aloese ai mai le fa'aleagaina ona o le maualuga o le mamafa. A mou atu lea malosi, ona toe fo'i lea o le kesi i lona tulaga muamua fa'alifu ma toe fo'i i lona foliga muamua. E pei o le ata pu'upu'u, e mafai e le ata o le gourd ona afifi oloa i se faiga afifi ma puipuia ai oloa i itu uma e aunoa ma ni mea tauaso.

O le vaega lona lua o le tau. Mai le va'aiga tau fa'atau, e toetoe lava tutusa le ata tifaga ma le ata tifaga. Ae i le tulaga o le tau atoa, e sili atu ona talafeagai le ata tifaga. Aisea ua e fai mai ai lenei mea? Ona o le ata pupuu e faʻafefe pe a uma ona gaosia. E matua tele ma e tele avanoa ma punaoa e alu ai. E ese le pa'u o le Kalabasa. A uma ona gaosia le ata o le kiona, ona teu lea i totonu o le ata tifaga. O se laupepa e tasi e naʻo le mafiafia e pei o ni pepa A4 e lua, e faʻasaoina ai le tele o le teuina ma felauaiga avanoa ma tau.


Taimi meli: Apr-27-2024
//