• Pusa sikaleti tomai masani

O le tuputupu aʻe mautu o manaoga i totonu ma fafo e mautu, ma o le pisinisi pepa e mafai ona toe faʻaleleia malie.

Tulaga o pisinisi(pusa sikaleti)

O fa'amaumauga tau tamaoaiga ia Tesema na fa'aalia ai o lo'o fa'aauau pea le fa'atupulaia pea o manaoga i totonu ma fafo. O le aofa'i o fa'atauga fa'atau oloa fa'atau oloa na fa'atupula'ia i le 7.4% i lea tausaga ma lea tausaga (Novema: +10.1%). E le aofia ai le tulaga maualalo maualalo i le faaiuga o le 2022, o le fua faatatau o le tuputupu aʻe lua tausaga i lena masina e + 2.7% (Novema: + 1.8%). O le tuputupu aʻe o taavale ma meaʻai o loʻo malosi pea, faatasi ai ma le lua tausaga o le fua faatatau o le tuputupu aʻe ia Tesema e oʻo atu i le + 7.9% ma le + 5.7% i le faasologa, ae o le taumafa i isi vaega ua faʻaleleia atili (o le lua-tausaga averesi fua faʻatupulaia ia Tesema na +0.8%, ma ia Novema +0.0%). O le tau o oloa auina atu i fafo ia Tesema o le +2.3% i lea tausaga ma lea tausaga, ua faatelevaveina mai ia Novema (+0.5%). A'o faasolosolo malie atu le fa'agasologa o le gaosiga o pepa i le vaitau o le vaitau, o le tau o pulu ma pepa oloa sa masani ona pa'ū talu ai nei. Ae ui i lea, matou te talitonu o le faʻatupulaia o loʻo i ai nei i le manaʻoga o loʻo mautu. A'o faasolosolo malie le fa'atupula'ia o le fa'atupulaia o sapalai i le 2022-2023 ma fa'aitiitia le malosi fou o le gaosiga i le 2024, o lo'o faasolosolo malie atu le alamanuia i le tulaga o le sapalai ma le paleni mana'oga.

08

laupapa fa'apipi'i: e le lelei le toe fa'aleleia o tau a'o le'i o'o i le tautotogo, ma o lo'o vaivai pea le va o le sapalai ma le mana'oga..(pusa sikaleti)

O le tau o le pusa pusa ma le pepa faʻapipiʻi na siitia i le 50-100 yuan/ton ia Tesema, ae o lenei taamilosaga o le toe faʻaleleia o tau e leʻi sologa lelei. O kamupani taʻutaʻua na ofoina atu faʻaitiitiga faʻaitiitiga i le taimi o le aso malolo o le Tausaga Fou ma faʻaauau pea ona faʻatinoina mulimuli ane, ma faʻaosoina ai le tau atoa o maketi e pa'ū talu mai le 2024. o lo'o vaivai pea le alamanuia. O le tau CIF o pepa kraft mai fafo na faʻaauau pea ona siʻitia i luga ia Tesema. O le tau sili atu nai lo pepa kraft i totonu o le atunu'u o lo'o i lona tulaga aupito itiiti talu mai le amataga o le 2023. O le fa'atupulaia o pepa fa'aulufale mai e fa'amoemoe e fa'agesegese. E ui o lo'o tumau pea le vaivai le va'aiga o sapalai ma mana'oga, a'o fa'agesegese le fa'alauteleina o sapalai, matou te fa'amoemoe o le toe fa'apaleniina o sapalai ma mana'oga o le a fa'aitiitia le faigata ona ausia.

fa'apipi'i sikaleti masani (4)

Pepa paʻepaʻe: tauvaga maketi atonu o se popolega pe a uma le 2025.(pusa sikaleti)

Talu mai le faaiuga o Tesema, ua liliu le tau o pepa pepa paʻepaʻe mai le siʻitia i le paʻu. E oʻo mai ia Ianuari 17, o le tau na pa'ū i le 84 yuan/ton (1.6%) pe a faʻatusatusa i le faaiuga o le 2023. Faʻafetai i le toe faʻaleleia atili o oloa i lalo, o le averesi o faʻamaumauga a kamupani gaosiga ua pa'ū i le 18 aso (24 aso i le tutusa. vaitaimi i le 2023). Matou te faʻamoemoe o loʻo faʻauluina e faiga o le "suia le palasitika i pepa" ma le "suia le lanu efuefu i le paʻepaʻe", o le manaʻoga mo pepa pepa paʻepaʻe e faʻamoemoe e faʻaauau le tuputupu ae malosi. Faatasi ai ma le faʻaititia o le sapalai i le 2024, o le feteʻenaʻiga i le va o le sapalai ma le manaʻoga mo pepa paʻepaʻe e faʻamoemoe e faʻamalieina i vaega. Ae ui i lea, i le vaeluaga i le umi, o le naunautaiga o tupe teufaafaigaluega i le fanua o pepa paʻepaʻe e maualuga pea. Talu mai Tesema, lua galuega faatino ma le gafatia faaletausaga o le sili atu i le 1 miliona tone i le tausaga, Jiangsu Asia Pacific Senbo Phase II ma Hainan Jinhai, ua faasilasilaina muamua le alualu i luma. Afai e sologa lelei le alualu i luma, ono galuega tetele miliona tone mo pepa pepa pa'epa'e.

pepa matrix

Pepa fa'ale-aganu'u: Ua fa'avavevave le pa'u o tau talu mai le fa'ai'uga o le 2023.(pusa sikaleti)

Talu mai le faaiuga o le 2023, o le tau o pepa faʻaleaganuʻu ua pa'ū vave. E oʻo mai ia Ianuari 17, o le tau o pepa offset ua pa'ū i le 265 yuan/ton (4.4%) pe a faʻatusatusa i le faaiuga o le 2023, o le paʻu tele lea i ituaiga pepa tetele talu mai le amataga o le tausaga. O oloa gaosi oloa na siitia foi i le 24.4 aso (25.0 aso i le vaitaimi lava e tasi i le 2023), lea o loʻo i se tulaga maualuga faʻasolopito mo le vaitaimi lava e tasi. Ona o le faʻamatuʻuina atu o le gaosiga o gafatia i le faaiuga o le 2023 ma le amataga o le 2024, o le toe faʻatumuina o suʻesuʻega e tagata faʻaoga i lalo ifo i le 2023, ma le tuʻuina atu o le manaʻoga e mafua mai i le toe faʻaleleia o femalagaaiga, atonu e faigata ona toe faia i le 2024. Pepa faaleaganuu atonu o le ituaiga pepa autu e iai lu'itau sili ona ogaoga ile 1H24.

pusa fa'aaliga masani cbd

La'au laupapa: Malosi i fafo ma le vaivai i totonu e fa'aauau pea, ma e ono fa'alavelaveina sapalai e tatau ona fa'alogoina.(pusa sikaleti)

O tau o pulupulu i totonu o le atunuu ua atili pa'u talu mai Tesema, o upusii mai fafo e masani lava ona mautu, ma o loo faaauau pea le malosi o le pulupulu faapisinisi i fafo ma vaivai i totonu. E o'o mai ia Ianuari 17, o tau i totonu o le atunu'u o laula'au laula'au ma laula'au vaivai ua 160 yuan/ton ma le 179 yuan/ton e maualalo ifo nai lo le maketi i fafo. Ona o le utiuti o le maketi o fela'ua'iga ona o le ta'amilosaga o le alavai o le Sami Ulaula, matou te fa'amoemoe o le utaina o fafie fa'aulufale mai e ono faasolosolo ona a'afia. Mafaufau i le a'afiaga o le ta'amilosaga o felauaiga, o le fa'atupuina o le fa'alavelaveina o sapalai i le maketi o pulupulu i totonu o le atunu'u o le a sili atu i nai masina o lumana'i. Mafaufau, e suia ai le tulaga o lo'o i ai nei o tau pulupulu e malosi i fafo ae vaivai i totonu. I se taimi umi, o le a maualuga le gaosiga o pulupulu i totonu o le atunuu ma fafo i le 2024, ma e mafai ona faʻaauau pea le faʻaititia o tau o pulp.

Pusa Sikaleti/Pusa Fa'amea Faufale/Pusa fa'aaliga muamua

Amata mai le 2022, o le pisinisi pepa a le atunuu Saina o le a faʻatupuina se galu o le faʻalauteleina. O kamupani pepa e pei o le Nine Dragons Paper, Sun Paper, Xianhe Paper, ma Wuzhou Special Paper ua latou teu faafaigaluega uma i le fiasefulu piliona o poloketi, tuleia le galu o le gaosiga o le faʻalauteleina i lona tumutumu. [O lenei taamilosaga o le faʻalauteleina o gaosiga mai le 2022 i le 2024 e faʻamoemoe e aofia ai le 7.8 miliona tone o le gaosiga fou. Faatasi ai ma i latou, e le itiiti ifo i le 5 miliona tone o le gaosiga o pepa o le a fausia i le 2024. ]

E taua le maitauina o faʻamaumauga o le gaosiga o loʻo taʻua i luga o galuega uma ia e fuafuaina galuega. A manatu e masani lava e tusa ma le lua tausaga mo se galuega fai pepa e oʻo atu i le gaosiga pe a uma ona faʻatinoina, o le 5 miliona tone o le gaosiga o loʻo taʻua muamua e le mafai ona faʻatinoina atoatoa i lenei tausaga. Ae ui i lea, i le taimi e vaivai ai le manaʻoga, soʻo se "gaogao" i luga o le itu tuʻuina atu e lava lea e aʻafia ai le mafaufau o tagata faʻatau i lalo, ma faʻatupuina ai se faʻamoemoe o le pepa faavae o le a "faigata ona tulaʻi ae faigofie ona paʻu", faʻateleina le mamafa. i luga o kamupani pepa i luga.

pusa sikaleti

O lenei taamilosaga o le faʻalauteleina e sili atu ona taulaʻi i le lumanaʻi ma faʻamauina faʻailoga o le gafatia o gaosiga. "O le tele o le gaosiga fou o loʻo faʻaogaina i Guangxi ma Hubei. E foliga mai e na'o nofoaga nei e mafai ona maua ai le fa'atagaga o poloketi (fa'ailoga).” O loʻo lipotia mai i le faʻamatalaga a kamupani pepa talafeagai, O nei itumalo e lua e mafai ona faʻamalamalamaina maketi i Saina i Saute ma Saina i Sasaʻe ma o loʻo i ai uma i laʻua ni punaoa pulp. E mafai ona latou fausia laina lagolago o pulupulu ma maua le felauaiga faigofie. O lo'o fa'amoemoe o le a sili atu le manuia o le poloketi i le itu tau.

Ae i se taimi puʻupuʻu, o le taunuu faʻafuaseʻi o le vaitau maualuga o le faʻamalolo o le gafatia e mautinoa lava le faʻateleina o popolega o le maketi e uiga i le le paleni i le va o le sapalai ma le manaʻoga i le pisinisi pepa. Na taua e se tagata mai se kamupani pepa lisi i se tusitala mai le Financial Associated Press e faapea, o nisi o faalapotopotoga o tupe teufaafaigaluega ua faaalia foi popolega faapena, ae mai le vaaiga a kamupani pepa, e tele le avanoa e pulea ai le auala e pulea ai le alualu i luma o le fausiaina o galuega ma gaosiga. "E le taumate o le a i ai se paʻu i luga ole manaʻoga maketi." I le taimi nei, o loʻo taulaʻi atu kamupani i le tuʻuina atu o le gaosiga fou.

pusa sikaleti

O le mea moni, o le faʻaauau pea o le manaʻoga faʻaletonu ua faʻamalosia ai le maketi e toe suʻesuʻe kamupani pepa o loʻo faʻateleina faʻalauteleina le gaosiga. O le tele o kamupani lisiina ua mafatia i le "fasio faalua" (faʻaitiitia uma) i le faʻatinoga ma le tau o faʻatau. Na fa'ailoa fo'i e le ta'ita'i o pisinisi o Sun Paper i se su'esu'ega fa'ale-fa'alapotopotoga e fa'apea, o lo'o sili atu le malosi o le alamanuia. , faʻasaʻo faʻapitoa o se tasi lea o mea le lelei e aʻafia ai le atinaʻeina o pisinisi. O le isi mea le lelei o le siʻitia o tau o pulupulu, malosi, ma isi.

O lenei taamilosaga o le faʻalauteleina e kamupani pepa o loʻo nofoia faʻailoga utiuti gafatia gaosiga. O le taimi lava e faʻamaonia ai ma faʻatinoina galuega tetele, o le a faasolosolo malie ona faʻavaeina tulaga lelei i le tauvaga tau mulimuli ane, faʻamalosia le suia o le gaosiga tuai ma le fou gafatia i le itulagi, ma saunia mo le faʻatupulaia o pisinisi i le isi taamilosaga manuia. Ae e le maalofia pe afai e faʻaauau pea le maketi, o le siʻitia i se taimi puʻupuʻu i le faʻamalosia o sapalai o le a faʻateleina ai tulaga lamatia o pisinisi.

O le mea moni, o lenei taamilosaga o le faʻalauteleina o le gaosiga o pepa i totonu o le atunuʻu ua faʻateleina ai foʻi lana lava avega tau. I le pa'ū o loʻo iai nei le pisinisi pepa o le lalolagi, ua avea Saina ma maketi sili ona lelei mo tagata faʻatau pulupulu lalolagi. I le 2023, o le toe faʻatumuina o manaʻoga o kamupani pepa i totonu o le atunuʻu o le a maua ai le lagolago manino i le maketi pulp. Pe a faatusatusa i maketi i Europa ma Amerika, o le si'itia o le malosi o le gaosiga o lo'u atunuu i lalo ua aumaia ai le mana'omia tele o le toe fa'atumu, ma ua avea ai le tau o pulupulu i totonu o le atunu'u ma mea muamua e toe fa'aleleia i luma o isi atunu'u o le lalolagi.

Fa'aleaganu'u Gaonoa Cannabis Sikaleti Pepa Pepa Pusa Fa'atau A'oa'o

 

Na faalauiloa talu ai nei e Jinsheng Environmental Protection e faapea, mo manaoga tau atinae, ua teu faafaigaluega e le kamupani le fausiaina o se galuega faatino e gaosia ai le pulp o le siosiomaga ma se gaosiga faaletausaga o le 40,000 tone i Xingwen County Economic Development Zone, Sichuan Province. O le aofa'iga o tupe fa'afaigaluega i le poloketi e 400 miliona yuan, e aofia ai le 305 miliona yuan i fa'afaigaluegaina o aseta tumau. O le tupe galue e 95 miliona yuan. O loʻo fuafua e fausia i ni vaega se lua, lea o le vaega muamua o le a teu faʻafaigaluega pe tusa ma le 197.2626 miliona yuan e fausia ai se laina gaosiga o oloa gaosi oloa faʻapipiʻi faʻatasi ma le gaosiga faaletausaga o le 17,000 tone. O le poloketi ua fuafua e mae'a i totonu o le 4 tausaga

O le aofa'iga o fanua o le galuega e tusa ma le 100 eka. A maeʻa le poloketi, e faʻamoemoe e ausia tupe maua faʻatau o le 560 miliona yuan, tupe mama o le 98.77 miliona yuan, ma lafoga o le 24.02 miliona yuan. Ina ua maeʻa le vaega muamua, o tupe maua faʻatau o le 238 miliona yuan ma tupe mama o le 27.84 miliona yuan na ausia.

Pusa Sikaleti Pepa Lomiga Fa'apitoa (20pcs)

Fa'amatalaga fa'avae i fa'amoemoega fa'afaigaluega(pusa sikaleti):

Igoa: Sichuan Jinshengzhu Technology Co., Ltd.

Tulaga resitalaina: Numera 5, Taiping East Road, Gusong Town, Xingwen County, Yibin City, Sichuan Province

Pisinisi autu: Poloketi lautele: 'au'aunaga fa'alauiloa fa'atekonolosi fou; gaosiga o mutia ma oloa fa'atatau; gaosiga o mea fa'avae olaola; fa'atauga o mea fa'aolaola; faaulufale mai ma le auina atu i fafo o oloa; gaosiga o oloa ofe; fa'atauga o 'olo. (Se'i vagana ai poloketi e mana'omia le fa'atagaga e tusa ai ma le tulafono, e mafai ona fa'atinoina fa'atauva'a pisinisi fa'atasi ma se laisene pisinisi e tusa ai ma le tulafono) Poloketi laiseneina: gaosiga o mea tumama ma sapalai fa'afoma'i fa'aaoga; gaosiga o atigi pusa palasitika ma mea faigaluega mo mea'ai; gaosiga o pepa afifiina ma pusa oloa mo meaai. (Poloketi e mana'omia le fa'atagaga e tusa ai ma le tulafono e na'o le fa'atagaga a matagaluega talafeagai e mafai ona fa'atinoina. O galuega fa'apitoa fa'apisinisi e tatau ona fa'atatau i pepa fa'atagaina po'o laisene a matagaluega talafeagai).

Aganu'u Pepa Mumu Gaogao Pepa Sikaleti Itu Pusa Fa'ali'i Ta'avale Kamupani(10pcs)

O punaoa pulupulu bamboo a Sichuan e sili atu i le 70% o le aofaʻi o le atunuʻu. O le Itumalo o Xingwen o loʻo i totonu o le ogatotonu faʻaitulagi o punaoa bamboo, lea e mafai ona maua ai se tau faʻaogaina i le tuʻuina atu o mea mataʻutia mo oloa a le kamupani. I le taimi lava e tasi, o le faʻaogaina saʻo o tekinolosi o pulu susu e mafai ona faʻaitiitia ai tau o gaosiga; O lo'o gaosia fo'i e le itumalo le tele o le kesi fa'alenatura ma le suavai, lea e sefe ai tau mo le fa'aaogaina o le malosi o oloa a le kamupani.

E tusa ai ma faʻamatalaga mai Huabei.com, o oloa ma auaunaga autu a Jinsheng Environmental Protection o mea lautele: gaosiga o mutia ma oloa faʻapitoa; gaosiga o mea fa'avae olaola; fa'atauga o mea fa'aolaola; 'au'aunaga fa'alauiloa fa'atekonolosi fou; ma oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo. Poloketi laiseneina: gaosiga o oloa tumama ma mea fa'afoma'i fa'aaoga; gaosiga o pepa afifi ma pusa oloa mo meaai; gaosiga o pusa palasitika, pusa ma mea faigaluega mo mea'ai.


Taimi meli: Apr-28-2024
//