• Pusa sikaleti tomai masani

O le a le Uiga o Pusa Usu?

O a Mea e FaiPusa ulaula Uiga?

O le faaupuga “pusa ulaula” atonu e foliga mai e le masani ai le toatele, ae e iai sona tulaga taua i le tapaa ma le cannabis alamanuia. A'o fa'atupula'ia aganu'u ulaula ma suia mamanu fa'apipi'i, o le uiga o le "pusa ulaula” ua faalauteleina e aofia ai faauigaga eseese. I totonu o lenei blog, o le a matou suʻesuʻeina le faʻamatalaga o le apusa ulaula, lona talafaasolopito, le matafaioi o le afifiina o sikaleti faʻaonaponei, ma le faʻatupulaia o le taua o le faʻaauau i le mamanu o nei pusa, aemaise lava i Amerika i Matu ma Europa.

Pusa Fa'aaliga CBD Fa'apitoa

Le Uiga o aPusa ulaula

I lona autu, o se "pusa ulaula” e faasino i se atigipusa ua fuafuaina e tuu ai oloa e faatatau i le ulaula, e pei o sikaleti, sikaleti, po o le cannabis. masani,pusa ulaulaua feso'ota'i ma le afifiina o sikaleti, e masani ona aofia ai mea malolosi e puipuia ai mea i totonu mai le susu ma le fa'aleagaina. Ua fa'alautele fo'i le fa'aupuga e aofia ai fo'i fou fou o afifi ma mea fa'aoga e feso'ota'i ma le ulaula.

Mo se faataitaiga, apusa ulaulae mafai ona faasino i atigi sikaleti malo e masani i ai le toatele o tagata ulaula, pe o lona uiga o le afifiina faapitoa mo oloa cannabis, lea e masani ona aofia ai vaega ma faʻamaufaʻailoga e faʻafefeteina ina ia mautinoa le fou ma le tausisia o tulafono faatonutonu. A'o fa'atupula'ia le alamanuia, e fa'apena fo'i fo'i ma fa'atinoga opusa ulaula.

fa'aaliga muamua

O le Evolution ofPusa Sikaleti

O pusa pusa sikaleti ua mamao tele talu mai le amataga o le 20 seneturi. I aso ua tuanaʻi, sa faʻatau atu sikaleti i totonu o pusa pepa vaivai poʻo taʻitoʻatasi foi i nisi o atunuu. E leʻi oʻo i le tulaʻi mai o faʻailoga e pei o Marlboro na avea pusa sikaleti malo ma faʻailoga o le taugata ma le puipuiga mo le oloa. O le atigipusa pito i luga a Marlboro, na fa'alauiloaina i le 1950s, na fa'afouina ai le afifiina o sikaleti e ala i le ofoina atu o le fa'asaoina lelei o oloa ma se lagona maualuga. O lenei mamanu sa le na'o le aoga ae na fesoasoani foi i le faʻamautuina o faʻailoga.

I le tele o tausaga, o le afifiina o sikaleti ua tele ni suiga, fa'aosofia e suiga i meafaitino, tulafono fa'alesoifua maloloina, ma mea e fiafia i ai tagata fa'atau. I aso nei, o pusa sikaleti e masani ona faia i pepa malo malo, uʻamea, poʻo mea e faʻaleleia ai le siʻosiʻomaga e faʻafetaui ai manaʻoga o le faʻaauau.

pusa hempbox

Tulaga Fa'aonaponei iTu'u Sikaleti

I maketi faʻaonaponei, aemaise lava i Amerika i Matu ma Europa, o faiga faʻapipiʻi sikaleti ua matua aʻafia i le tele o mea: faʻaauau, suiga faʻatonutonu, ma faʻailoga faʻailoga. Sei o tatou vaevaeina i lalo:

Mauaina: O se tasi o faiga sili ona taua i le afifiina o sikaleti o le suiga lea i mea e faʻaleleia ai le siʻosiʻomaga. O lo'o fa'atupula'ia le popole o tagata fa'atau e uiga i a'afiaga o le si'osi'omaga, ma o lo'o tali mai ituaiga e ala i le fa'aogaina o pepa toe fa'aaogaina, vaitusi e mafai ona fa'aleagaina, ma fa'aitiitia le fa'aogaina o palasitika. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o Europa, o tulafono faatonutonu i luga o pusa palasitika ua tuleia ai ituaiga e faʻafouina i mea e pei o pepa pepa poʻo palasitika faʻavae. O le fa'amoemoe o le fa'aitiitia o otaota a'o fa'atumauina le tumau ma le va'aia o le afifiina.

Lapataiga ma Tulafono Faatonutonu ole Soifua Maloloina: I le tele o atunuu, o pusa sikaleti o loʻo i ai taʻiala mautu mo lapataiga faʻalesoifua maloloina. O le faʻaofiina o tulafono faʻapipiʻi manino i nofoaga e pei o Ausetalia ma vaega o Europa na mafua ai le faʻaitiitia o le vaʻaia o faʻailoga i pusa sikaleti. Nai lo lena, o le afifiina o loʻo taulaʻi atu nei i le tuʻuina atu o feʻau e teteʻe i le ulaula faʻatasi ai ma lapataiga faʻalesoifua maloloina. E ui lava i nei suiga, o ituaiga e pei o Marlboro ua fetuutuunai e ala i le suia o latou auala tau maketi agai i le faalauiloaina o isi auala "e leai se ulaula", e pei o oloa vape.

Fuafuaga ma Faafouga: E oo lava i fa'atonuga fa'atulafonoina, o lo'o fa'atauva'a lava fa'ailoga sikaleti i le fa'afouga o mamanu. O le afifiina o loʻo tumau pea se tasi o nai mea e mafai ai e kamupani ona faʻamautu le eseesega o ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻaaoga pea e Marlboro lana lanu mumu ma le paʻepaʻe lanu lanu e faʻaalia ai se lagona masani ma le mamalu. O isi ituaiga, e pei o Zhonghua i Saina, e taulaʻi i faʻailoga auro ma mamanu matagofie e faʻafeiloaʻi i se maketi taugofie.

pusa sikaleti Amerika

Taulai i Marlboro ma Zhonghua

O loo tumau pea Marlboro o se taitai i lepusa sikaletilalolagi. O lona atigipusa fa'ailoga pito i luga o se tasi lea o mamanu iloga i totonu o le alamanuia, ma o le fa'ailoga o lo'o fa'aauau pea ona fetuuna'i i faiga tau maketi. I Amerika i Matu ma Europa, ua suia le afifiina a Marlboro i le faʻamamafaina o le tulaga lelei ma, talu ai nei, faʻaauau. Ua faʻataʻitaʻiina e le kamupani ni mea fou e ofoina atu faʻamanuiaga tau le siosiomaga e aunoa ma le ositaulagaina o le faʻamaoni o le afifi.

O le Zhonghua, o se ituaiga sikaleti Saina maualuga, e ese le auala. O lona afifiina e maua'a loloto i le aganu'u a Saina, e fa'aaoga ai fa'ailoga o le tamaoaiga ma le manuia, e pei o pepa auro ma mamanu lavelave. E ui lava e fa'atatau i le maketi a Saina, ae ua maua fo'i e Zhonghua le malosi i maketi o le lalolagi o lo'o mana'omia ai sikaleti fa'apitoa. O le fa'aogaina o mea taugata ma mamanu teuteu e fesoasoani e fa'aeseese ai le fa'ailoga mai tagata tauva.

pusa sikaleti a Amerika

Pusa Sikaleti i totonu ole Alamanuia Cannabis

O le faaupuga “pusa ulaula” e le gata i le tapaa. I tausaga talu ai nei, o le cannabis industry ua faʻaaogaina lana lava faʻataʻitaʻiga o le pusa pusa sikaleti, e masani ona taulaʻi i le faʻatinoga ma le tausisia o tulaga faʻatonutonu. I Amerika i Matu, cannabispusa ulaulaese tatau ona usita'i i ta'iala fa'apipi'iina e fa'amautinoa ai le saogalemu o tamaiti, fa'afou oloa, ma fa'asao fa'aletonu.

I totonu o Europa, o loʻo faʻaalia pea le gaosiga o le cannabis, ae o faiga faʻapipiʻi ua amata ona mulimulitaʻi i mamanu tutusa. Fa'ailoga o lo'o fa'atupuina atigipusa fa'alelei, la'ititi la'ititi e fiafia i tagata fa'atau fa'aonaponei e fa'atauaina le faautautaga ma le lelei. O nei atigipusa e masani ona aofia ai vaega faʻapipiʻi mo oloa cannabis ma mea faʻaoga taʻavale, e ofoina atu le faigofie mo tagata faʻaoga.

pusa sikaleti a Amerika

Fa'aauau ma Fa'afouga i le Lumana'i

O lo'o fa'aauau pea ona avea le fa'aauau pea ma fa'amalosi i le lumana'i opusa ulaulaes, aemaise i Amerika i Matu ma Europa. O lo'o fa'atuputeleina le su'esu'eina o auala e fa'aitiitia ai o latou tulagavae kaponi e ala i le fa'aogaina o mea e toe fa'aaogaina ma fa'ate'a ese elemene e le mafai ona fa'aola pei o palasitika. O lenei suiga e le gata e fa'atatau i tagata fa'atau e fa'atatau i le si'osi'omaga ae o lo'o ogatusa fo'i ma tulafono fa'alesiosiomaga o lo'o fa'atinoina e le tele o atunu'u.

O se tasi o fa'ata'ita'iga o mea fou i lenei avanoa o le fa'atupula'ia lea o sikaleti fa'ama'oto ma fa'aputuina atoatoa. O loʻo faʻataʻitaʻi foʻi e kamupani ni mamanu e mafai ona toe faʻaaogaina, ma tuʻuina atu le afifiina o se olaga lona lua pe a uma ona faʻaaogaina le oloa. O nei faiga e ono tupu a'e a'o fa'atupula'ia manaoga o tagata fa'atau mo oloa gafataulimaina.

gaosi pusa fa'atusa

Fa'ai'uga

I le faaiuga, o le faaupuga "pusa ulaula” e mafai ona faasino i le tele o oloa ma fofo afifi, mai pusa sikaleti masani i pusa cannabis faaonaponei. A'o fa'aauau pea le fa'atupula'ia o aganu'u ulaula, e fa'apea fo'i ma mamanu fa'apipi'i ma mea e lagolagoina ai. O ituaiga e pei o Marlboro ma Zhonghua o loʻo taʻitaʻia le tau i a latou maketi, ae o le lumanaʻi o le afifiina o sikaleti o le a faʻatulagaina e ala i le faʻaauau ma le faʻafouina, aemaise i Amerika i Matu ma Europa.


Taimi meli: Oke-12-2024
//