• tala fou

"Plastic limit order" i lalo o oloa pepa e faʻafeiloaʻi avanoa fou, tekinolosi a Nanwang e faʻalautele ai le gaosiga e faʻafetaui ai manaʻoga maketi

"Plastic limit order" i lalo o oloa pepa e faʻafeiloaʻi avanoa fou, tekinolosi a Nanwang e faʻalautele ai le gaosiga e faʻafetaui ai manaʻoga maketi
Faʻatasi ai ma le faʻateleina o faiga faʻavae mo le puipuiga o le siosiomaga, o le faʻatinoina ma le faʻamalosia o le "faʻatapulaʻa palasitika" poʻo le "faʻasaina o le palasitika", ma le faʻaauauina pea o le faʻaleleia atili o manatu faʻaagafesootai puipuiga o le siosiomaga, e avea o se isi mea taua i le afifiina o palasitika, o loʻo feagai ma le taua o pisinisi faʻapipiʻi pepa. avanoa mo atinae.
I le feagai ai ma avanoa tau maketi, o loʻo faʻamoemoe le Nanwang Technology e faʻaaoga le lisi GEM e faʻaputu ai tupe teufaafaigaluega aemaise lava mo le faʻalauteleina o le gaosiga gafatia e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaoga maketi, ina ia faʻalautele atili ai le fua o pisinisi ma faʻaleleia atili tupe maua.
E tusa ai ma le suʻesuʻega a Nanwang Technology, o le lisi GEM e faʻamoemoe e siitia le 627 miliona yuan, lea o le 389 miliona yuan o le a faʻaaogaina mo le fausiaina o le fale gaosi oloa o pepa lanu meamata faʻatasi ai ma le gaosiga faaletausaga o le 2.247 piliona yuan ma le 238 miliona yuan. o le a faʻaaogaina mo le gaosiga ma le faʻatau atu o pepa pepa afifiina.
"Plastic limit order" i lalo o le maketi o oloa pepa ua faateleina manaoga
O le National Development and Reform Commission ma le Matagaluega o Ecology ma le Siosiomaga na tuʻuina atu manatu i luga o le faʻamalosia atili o le puleaina o le palasitisi ia Ianuari 19, 2020, lea na tuʻuina atu manino ai manaʻoga ma le taimi faʻatulagaina o le "faʻatapulaʻaina o oloa palasitika" ma le "suia o palasitika. oloa”, ma ta'imua i le fa'asa po'o le fa'atapula'aina o le gaosiga, fa'atau atu ma le fa'aogaina o nisi o oloa palasitika i nisi o eria ma eria.
Pepa, e avea o se mea e fa'aleleia ai le siosiomaga, e lelei le fa'afouina ma le fa'aleagaina.I lalo o le faiga faʻavae a le atunuʻu o le "Plastic Restriction", o le faʻaaogaina o pusa palasitika o le a faʻatapulaʻaina.Ona o ona uiga lanumeamata ma le puipuiga o le siosiomaga, ua avea le afifiina o pepa ma se isi mea taua i le afifiina o palasitika, ma o le a feagai ma se avanoa tele maketi i le lumanaʻi ma se faʻamoemoega atinaʻe lautele.
Fa'atasi ai ma le fa'atuputeleina o faiga fa'avae mo le puipuiga o le si'osi'omaga a le atunu'u, o le fa'atinoina ma le fa'amalosia o le "fa'atapula'a palasitika", ma le fa'aauauina pea o le fa'aleleia atili o le manatu fa'aagafesootai o le puipuiga o le si'osi'omaga, o se isi mea taua i le afifiina o palasitika, o le a taliaina e le alamanuia afifi oloa pepa avanoa taua mo le atina'e.
O lo'o fa'aaogaina lautele le afifiina o pepa, o ituaiga uma o pepa fa'apipi'i e fa'aaogaina i itu uma o le olaga o le tagata ma le gaosiga.O le faʻatinoga o le faʻatinoga ma le teuteuga o mea faʻapipiʻi pepa ua matua faʻatauaina e le alamanuia atoa.O ituaiga uma o meafaigaluega fou, faiga fou ma tekinolosi fou ua aumaia ai nisi filifiliga fou mo le alamanuia afifi pepa.Pusa lauti,pusa uaina, pusa teuteu, pusa kalena, o pusa masani uma i lo tatou olaga.O lo'o aga'i malie atu le alamanuia i mea e fa'aoga ai le si'osi'omaga.

Pusa uaina (7)
I lalo o le tapula'a fou o le palasitika, o taga palasitika lafoa'i, mea'ai iila ma mea fa'apipi'i fa'ailoa o le a fa'asa ma fa'asa.Mai isi mea o loʻo i ai nei, o pepa pepa o loʻo i ai le lelei o le puipuiga o le siosiomaga, mama ma taugofie, ma o le manaʻoga e suitulaga e iloga.
Mo le fa'aogaina fa'apitoa, pepa pepa fa'amea'ai, pusa mea'ai palasitika fa'alelei le si'osi'omaga o le a fa'amanuiaina mai le fa'asa fa'asolosolo i luga o le fa'aogaina o mea'ai laulau palasitika lafoa'i, fa'ateleina le mana'oga;O taga ie ma taga pepa e fa'aleleia le si'osi'omaga o le a manuia mai le fa'alauiloaina ma le fa'aogaina i faleoloa fa'atau, supamaketi, fale talavai, faleoloa tusi ma isi nofoaga i lalo o aiaiga fa'avae;Fa'ailoga fa'apipi'i fa'apipi'i pusa pusa e fa'amanuiaina mai le mea moni e fa'asa le afifiina o palasitika mo le tu'uina atu vave.
I le vaaiga a le alamanuia, o oloa pepa e maualuga lona tulaga e sui ai le palasitika.O loʻo faʻamoemoeina mai le 2020 i le 2025, o le manaʻoga mo oloa afifi pepa o loʻo faʻatusalia e pepa paʻepaʻe paʻepaʻe, pusa pusa ma pepa faʻapipiʻi o le a faʻatupulaia tele, ma o oloa pepa o le a avea ma pito i tua o le suia o palasitika.
Fa'alautele le gafatia e fa'afetaui ai mana'oga maketi i le lumana'i
I le lalolagi faasaina palasitika, tulaga tapulaa palasitika, e fai ma sui o le afifiina palasitisi lafoaʻi, deplasticized, puipuiga o le siosiomaga, toe faʻaaogaina pepa oloa afifi oloa manaʻomia le siʻitia.O le Nanwang Technology e tuʻuina atu se fofo tasi-taofi mo le faʻapipiʻiina o le afifiina, lea e mafai ona faʻafeiloaʻi ai manaʻoga faʻapitoa o tagata faʻatau faʻatasi ma aganuʻu ma le tele o ituaiga pepa.
I le atinaʻeina o oloa lanumeamata, Nanwang Tekinolosi e ala i le faʻaleleia o le gaosiga o le gaosiga ma le suiga o le fausaga o oloa, i lalo o le faʻavae o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le gaosiga o pepa faʻavae ma le faʻavaeina o faʻamanuiaga tau siosiomaga, faʻaauau pea ona fatuina le taua mo tagata faʻatau, ma manumalo. le maualuga o le amanaiaina o le tele o tagata faʻatau oloa.
E tusa ai ma faʻamatalaga tau tupe o loʻo faʻaalia i le prospectus a Nanwang Technology, o le tupe maua faʻagaioiga a le kamupani i le tolu tausaga talu ai o le 69,1410,800 yuan, 84,821.12 miliona yuan ma le 119,535.55 miliona yuan, o le faʻatupulaia o tupe maua e televave, o le tuputupu aʻe faʻaopoopo. fua faatatau o le tolu tausaga talu ai nei e 31.49%.
O tupe na maua mai i le lisi o Nanwang Technology o le a faʻaaogaina mo le fausiaina o le fale gaosi oloa lanu meamata ma le tausaga faʻaletausaga o le 2.247 piliona.O le faʻataunuʻuina manuia o lenei poloketi o le a faʻafeiloaʻi ai le manaʻoga maketi ma faʻaleleia atili le faʻatauga faʻatau ma sea maketi a Nanwang Technology.
O loʻo faʻamoemoeina e Nanwang Tekonolosi pe a maeʻa le faʻatinoina o le galuega fau falegaosimea atamai, o le a faʻatoʻilaloina lelei le fagu bottleneck ma o le a faʻateleina le gafatia e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaoga maketi;Faatasi ai ma le fesoasoani o oloa fou ma mea tau tekinolosi maualuga ma maualuga le tau faaopoopo, e mafai e le kamupani ona atiina ae lelei tulaga fou o le tuputupu ae o tupe mama, faalautele sea maketi ma faatumauina le puleaina o maketi.
I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le loloto o le faʻatinoina o faiga faʻavae mo le puipuiga o le siosiomaga e pei o le "plastic limit" ma le gaosiga o galuega faʻafaigaluegaina e le kamupani, o le a faʻalauteleina e le Nanwang Technology le tuputupu aʻe o le faʻatinoga a le kamupani.


Taimi meli: Tes-12-2022
//